Què ha passat amb la RMI?

Dilluns al matí es va convocar una reunió extraordinària de la Taula de Serveis Socials del Baix Llobregat per tal de compartir tota la informació de què es disposa respecte de la modificació de la forma de pagament d’aquest mes d’agost i els canvis que pot suposar el nou decret.

Es va presentar una proposta de moció i es van recollir opinions i propostes dels regidors i regidores de Serveis Socials dels diferents municipis de la comarca.

A Sant Joan Despí, des del Departament d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, hem elaborat un informe que reflecteix les dades de les persones de la nostra ciutat que reben aquesta prestació i que han patit algun tipus d’incidència per error administratiu de la Generalitat o per altres motius.

Són persones que ho estan passant malament perquè estan en risc d’exclusió social, amb dificultats serioses per cobrir les seves necessitats bàsiques. Moltes d’elles són dones soles amb criatures al seu càrrec, però també hi ha homes sols amb problemàtiques diverses.

En aquests moments, a més d’articular-se els ajuts d’urgència per atendre les seves necessitats bàsiques, també se’ls hi està facilitant tota la informació perquè puguin tramitar les reclamacions oportunes; ja que, en molts casos, a l’impagament del mes d’agost s’ha d’afegir el del mes de setembre.

Consultant telefònicament a la nostra referent de RMI de la Generalitat, no ens poden donar resposta de quan estaran resoltes les reclamacions, ja que durant el mes d’agost no se n’ha fet cap i n’hi ha unes 7.000

L’ informe elaborat s’ha enviat a l’alcalde i aquest matí he pogut parlar amb ell perquè conegui directamentquina situaciò i quines són les actuacions que s’estan duent a terme i les previsions pels propers dies.

 

Anuncis

2 thoughts on “Què ha passat amb la RMI?

  1. Crec que aquest és un d’aquells casos en que els partits/governs d’esquerres i les entitats socials han d’estar aliats per confrontar els atacas més il·legítims de governs liberal-conservadors.

    Les injustícies són voraces,i en vindran més. Necessitem una aliança forta i sincera amb els moviments socials, per tal de compartir forces, infrastructura i informació.

    Ens venceran si som dèbils i pocs, no si som forts i molts.

    • Quanta raó tens Gerard, però necessitem que la gent no es cregui les mentides del conseller Mena parlant del frau, com si aquest fos generalitzat, entre moltes altres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s