Premi Delta 2011

El darrer dia de novembre es va celebrar a Esplugues l’acte de lliurament del Premi Delta, Concurs de Narrativa escrita per dones, en la seva sisena edició.

En l’edició passada va ser l’Ajuntament de Sant Joan Despí l’organitzador d’aquest Premi, com ho han estat altres anys Castelldefels, Sant Boi, Gavà i Viladecans.

A l’acte que es va celebrar a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues, va assistir la Rosa Regàs, que l’any passat ja va participar en l’acte de presentació de la publicació del llibre premiat i que enguany ha format part del jurat.

Van assistir pràcticament totes les participants; que, com es pot apreciar a la fotografia, són de diferents edats, segurament de diferent formació i que pertanyen a les diferents poblacions de la comarca. Moltes felicitats a totes per se valentes i voler expressar per escrit tot allò que porten dins.

Com no, especial felicitació a les dues dones premiades. L’Annabel Cervantes de Castelldefels que va quedar finalista amb un premi de 1.000 euros, amb el seu relat “Reflexos d’Estiu”  i la Ció Lerma Ballo de Sant Boi de Llobregat que, amb la novel·la “Qui t’havia dit que l’aigua del mar era dolça?”, va ser premiada amb 3.000 euros que corresponen a l’obra guanyadora i que, a més, és la que es publicarà i es presentarà l’abril del 2012.

Mentre es fa tot el procés d’edició i publicació ja s’està preparant la VII edició del Premi (2013-2014) i que, provablement es realitzarà al Prat de Llobregat, tot i que encara no està totalment decidit.

Igualment, les bases tampoc estan publicades i no es farà fins més endavant perquè tot té un procés llarg ja que estan implicats molts ajuntaments. De tota manera, totes aquelles dones que tenen ganes de posar-se a escriure, aquelles que segurament ja tenen alguna cosa escrita o, si més no, ja tenen idees i històries, s’han d’animar a participar i es poden llegir les bases d’aquesta darrera edició perquè no seran massa diferents.

En aquest temps que falta fins a la nova edició s’intentarà, per part dels ajuntaments participants, representants per les regidores de Polítiques d’Igualtat, crear es pais de formació amb tallers de creació literària i aprenentatge de les tècniques d’escriptura.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s