Els drets de Palestina

El passat 15 de desembre la Salam Almaslamani, presidenta de la Comunitat Palestina a Catalunya, va comparèixer al Parlament de Catalunya per explicar les activitats que desenvolupen i els objectius que persegueixen i com el poble palestí necessita del poble català per aconseguir-los, perquè hi ha molts paral·lelismes entre ambdós pobles.

La Comunitat Palestina a Barcelona fa la tasca d’un consulat perquè no existeix com a tal i, amb coordinació amb associacions i ONGs, organitza accions de sensibilització  per tal de donar conèixer la cultura palestina a Catalunya  i fomenta activitats de cooperació a nivell sanitari, de solidaritat, defensa dels drets humans, etc.

La petició al Parlament és que es reconegui l’Estat Palestí i es doni suport per aconseguir el dret al retorn de totes aquelles persones que volen tornar a Palestina.

Sóc amiga personal de la Salam i conec de primera mà moltes de les activitats que es duen terme, de fet vaig participar directament en una delegació de dones el juliol del 2010, que després també hi va anar el 2011, amb un projecte de suport a les dones palestines.

Tinc feina a fer, vull fer difusió d’aquest projecte, un compromís que vaig adquirir però que no he complert a la meva ciutat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s