Valoració del 25N

Aquest vespre hem fet el Consell Municipal de Dones per valorar les activitats realitzades en la commemoració del 25 de novembre i programar les activitats entorn del 8 de març.

Han vingut dues representants del Banc del Temps de Sant Joan Despí per explicar-nos en què consisteix i oferir-nos la possibilitat de participar-hi. Per posar-se en contacte tenen un bloc però he vist que no està actiu, millor a través del facebook

És important com el treball de les diferents associacions representades en el Consell al llarg d’aquests anys va donant els seus fruits. Com ha anat millorant la participació i la impliació en el procés d’elaboració del programa, de l’organització de totes les accions i, finalment com avaluar allò que s’ha fet i, respectant el criteri de les altres, aportar una anàlisi que permetrà millorar.

Una de les accions que no es van poder dur a terme, perquè va arribar la proposta després d’haver fet el Consell i d’haver preparat el programa, ha estat la campanya TALLA JA!! que ha proposat el Consell de les Dones del Baix Llobregat, en la qual han participat altres poblacions de la comarca i que consta d’un espai on posar una fotografia i una frase que demostra el rebuig a la violència contra les dones.  De moment hi han participat amb més de 160 fotos, jo sóc la 70, amb gent coneguda de les diferents ciutats i de la televisió, com el Jordi Évole que té el número 25.

Demà mateix, a través del correu electrònic, enviaré l’enllaç a totes les entitats del Consell per tal que puguin també participar-hi els homes i les dones que vulguin, a títol individual o en grup.

Intentaré fer-ne més difusió, també entre el personal de l’ajuntament, els centres educatius,  entitats de la ciutat, … per aconseguir una més gran participació.

Al sortir de la reunió una companya m’ha comentat que l’arquebisbe de Granada ha fet una homilia, el diumenge anterior al Nadal, inicitant a la violència contra les dones. La pregunta és: No s’hauria d’actuar de manera penal contra aquest personatge? A més, ell diu coses molt gruixudes però quan els altres pretenen explicar el què ha volgut dir jo penso que encara en diuen de més grosses.

Penso que aquest senyor, per dir-li d’alguna manera, ja hauria d’haver estat apartat de la seva responsabilitat. No crec que les persones catòliques s’identifiquin amb aquestes bajanades

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s