Spanair

No entenc res. Per més que escolto les notícies i llegeixo diaris, no acabo d’entendre què ha passat amb Spanair.

Diuen que no tenen diners ni per pagar el sou del mes de gener, ni tampoc el combustible; perquè, a més, els avions no són de propietat sino de lloguer.

Per altra banda hi ha gent, sobretot de les illes, tant de  Canàries com de les Balears, que es queixen de la pèrdua que significarà no poder disposar dels vols d’aquesta companyia per poder desplaçar-se a la península.

Hi ha qui parla de 200 milions d’euros públics malbaratats i d’altres que la Generalitat hauria de continuar donant suport econòmic per tal de mantenir-la. Però la Generalitat ha decidit no injectar més diners en aquesta situació de crisi.

Suposo que en els propers dies hi haurà qui faci una breu història de tot el què ha sigut Spanair des del seu inici i potser així podrem entendre per què finalment, si hi ha demanda, no surten el números. On està el forat.

En Joan Herrera ja ho ha dit, que la inversió pública a Spanair ha estat “ben intencionada” però ” mal orientada”.

Una de les grans preocupacions, a part de tota la gent que s’ha vist afectada pel tancament a nivell de bitllets i cancel·lacions, és la situació dels treballadors i treballadores que no saben si cobraran aquest mes, ni quines seran les seves condicions. Avui em comentaven que només a l’aeroport del Prat afecta a més de 800 persones.

Si d’altres companyies es beneficien de la supressió d’algunes rutes que feia Spanair, potser seria bo que es tingués en compte a l’hora d’agafar més personal, la prioritat de la gent que ara perd la feina.

Se’n seguirà parlant, segur.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s