CiU:”no és culpa meva”

Aquesta és la frase preferida pel govern dels millors, semblen criatures d’escola, perquè cada vegada que hi ha dificultats o que es veu que fan les coses malament, automàticament responen amb una justificació que, evidentment els “exculpa”.

S’han passat més d’un any donant la culpa de la necessitat de retallades al Govern d’Esquerres, quan ells durant l’any 2011 que s’han dedicat a retallar sanitat i retallar educació, han augmentat el dèficit per sobre del 3%. Evidentment la culpa d’aquest dèficit és de l’Estat que ens déu més de 700 milions d’ueros.

Hi va haver un munt d’actuacions, durant el Govern d’Esquerres, en el Departament d’Interior. Pel que fa al Programa de Seguretat contra la violència de gènere, que es posa en marxa l’abril del 2007 i que desapareix en el moment en què Felip Puig arriba a Conseller d’Interior. A 28 de gener ja hi havia 6 dones assassinades a Catalunya i la consellera dóna la culpa als estrangers perquè hi ha més dones mortes de fora.

Només cal recordar també tot el treball fet a Trànsit fent límits de velocitat per reduir accidents i contaminació, que es va confirmar el 2010 amb una rebaixa del 60% de morts en carretera. Una altra de les coses que en Felip Puig està fent molt bé. Ara, que les dades confirmen que els accidents a les carreteres catalanes s’han incrementat, amb més morts i ferits greus, la culpa és de la crisi i el neguit que pateixen els conductors.

Quan aquest matí sentia que les llistes d’espera als hospitals per a les intervencions “no urgents” (ho poso entre cometes perquè que qualsevol persona que s’ha d’operar m’expliqui si per a ella és urgent o no ho és) han augmentat més del 40% i que el conseller ha donat la culpa a que cada cop la població està més envellida, ja no m’he pogut estar d’escriure aquesta entrada al meu bolg.

Senyors i senyores de CiU vostés estan al govern per resoldre els problemes de la gent, cercant les millors solucions. Nosaltres no som el problema, perquè a aquest pas aniran passant els anys i sempre hi haurà qui tindrà la culpa.

Ara ens van distraient amb el Pacte Fiscal i el referèndum (que ves a saber què costarà), però mestrestant facin alguna cosa, si us plau, que realment serveixi. No vinguin tampoc amb la pataleta del rescat de les autopistes perquè, al cap i a la fi, l’invent de donar-les a les concesionàries i pagar-les de per vida va ser de CiU i el fet de donar diners a FOMENTO i altres per ajudar a les autopistes madrilenyes va ser amb el vot de CiU al Congrés; o sigui que ara no vulguin dir que la culpa també és d’altres.

Deixa un comentari