ILUSTRUM

Encara no saps què és ILUSTRUM? Doncs aquest cap de setmana s’ha celebrat el primer aniversari amb un fiestorro.

Per dir-ho fàcil ILUSTRUM és fer col·leccions de cromos de manera virtual. Totes aquelles persones que al llarg de la nostra vida hem fet col·leccions d’animals i plantes, “Vida i color”, dels cromos de vestits de tots els temps que sortien en el xiclet Bazoca, de les “coles” del Panrico que, comprant i comprant sobres et sortien un munt de “repes” i anaves a canviar amb la llista per anar tatxant (jo anava amb el meu pare i la meva germana al Mercat de Sant Antoni els diumenges al matí). Doncs tot això i molt més és ILUSTRUM.

Hi ha col·lecions de tota mena, des dels dibuixos del POKEMON, dels SIMPSON, del TINTÏN, passant per les pelis de Bond, James Bond, del Harry Potter o de l’Almodóvar. La música pop, la dels Beatles o la música Heavy. Hi ha algunes molt boniques com la d’obres d’art o les meravelles del món o les magnífiques fotos de l’oest americà o del Pirineu Aragonès. Per suposat n’hi ha de pilotes (futbol, tennis, golf, bàsquet…) i més i més, fins a 60 col·lecions de tota mena. Per a tots els gustos i totes les edats.

Però, sobretot, dic que ILUSTRUM és molt més que fer col·lecions de cromos a través d’internet, perquè comences per contestar preguntes, buscar les que no saps, intercanviar cromos repes, després compres i vens (hi ha qui especula però ho controlem molt bé, jeje), després regales i et regalen i una cosa porta a l’altra i arribes a ser “adicte/a al cromo” i clar no queda més remei que rehabilitar-te. Llavors és imprescindible fer-te del GRAC “Grupo de Rehabilitación de Adictos al Cromo” i com diu el seu eslogan: “Ven, no te preocupes, nosotros tampoco lo conseguimos dejar”

I llavors per fer les teràpies ens trobem de tant en tant, a través del facebook, principalemt per la distància física de les nostres ciutats d’origen; però, fins i tot, també ens trobem en directe, amb soparets, esmorzarets, calçotada i el què se’ns acudeixi.

Així, doncs, no t’ho pots perdre. Si has estat col·leccionista de cromos; si encara col·lecciones punts de llibre, posa-gots, xapes de cava o el què sigui; visita ilustrum i ben aviat t’hi hauràs enganxat, llavors no et quedarà més remei que fer-te de GRACs perquè necessitaràs fer teràpia i mantenir l’addicció “controlada”.

I si mai has fet una col·lecció en la teva vida, no sé a què esperes!!!!

Anuncis

15 thoughts on “ILUSTRUM

  1. Molt bé, Elena! Aixó sí que és un resum ben fet d’una activitat que, per a molts, ja supossa un entreteniment IN-DIS-PEN-SA-BLE. És clar, que com dius, per controlar (o no) l’adicció està el GRAC. Un petonàs, guapa!

  2. Roser ha dit:

    Elena ets estupenda… lo tuyo tiene mérito… Barcelona ..Tarragona tren 5 i pico de la matinada i tot això per estar una estona amb gent que ja comença a estimar-te! Tens més moral que l ´Alcoyano aquest (sigui qui sigui) jajjaja Una abraçada Grac!!

  3. I jo amb el vidre del cotxe trencat d’una pedrada sense poguer ser-hi, al meys envieume algun cromo que no tingui, salut companys, (esperar el seon aniversari)

    • Oriol, gràcies pel teu comentari i si estàs a facebook ens pots trobar al grup de GRACs o ja et buscaré jo i t’afegiré com amistat. Ens veiem

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s