Pas a pas

Hi ha qui diu que hem estirat més el braç que la màniga, potser és cert que hi ha hagut gent que ha fet una mica l’ase, perquè li han anat posant moltes pastanagues davant seu (cotxes, pisos, televisors, …) i ha anat picant i seguint pel camí de l’endeutement.

Sí que és cert que hi ha gent que s’ha pensat que ja no hi havia classes socials, o que ja estaven en una situació privilegiada de classe mitjana alta. S’han oblidat que totes les persones que treballem per un sou o una pensió, més gran o més petita, som classe treballadora (el terme de classe obrera ja ha passat a la història perquè obrers ja en queden ben pocs amb les fàbriques mig buides). Per això vivim amb el què tenim, ni més ni menys, no hi ha extres, ni ingressos atípics, ni interessos d’accions, ni res de totes aquestes coses que disposen les persones amb una professió lliberal o executius/ves d’alt nivell que tenen accés a unes primes i a unes rendes per immobles o accions, i aquí sí que parlem de classe mitja alta.

Sí, qui es pensava que tenia accés a tot, s’ha equivocat de bon tros, perquè les classes socials sempre han existit i sempre existiran i això és el que ens estan demostrant cada dia al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats a Madrid.

Cada dia, amb una retallada més dels nostres drets, augmentant les dificultats d’accés a la salut, a l’educació, a l’habitatge, a un treball digne… el què ens venen a dir és “jo tinc el poder, el seguiré tenint i he decidit que s’ha acabat pensar que es podria viure cada cop millor”

Cada dia les famílies ens anem empobrint, però no totes, perquè cap de les accions que “s’han de fer pel bé del país” van dirigides a les grans fortunes, a que pagui la gent més rica, a qui ha tingut i segueix tenint grans beneficis, a qui està defraudant des de sempre, a qui té els diners en paradissos fiscals….. En definitiva, la diferència entre les classes serà molt gran, perquè la gent rica mai ha perdut de vista a quina classe pertanyen i s’estan encarregant que nosaltres tampoc ho oblidem.

I si tot això és greu, que ho és perquè representa el dia a dia; molt més greu són les accions que s’estan fent i que van en contra de la democràcia.

Primer han convençut la gent que la classe política és el pitjor que hi ha, perquè són corruptes (que a ningú se li oblidi de quins partits són els corruptes). El següent pas ha estat dir que no fan res i que guanyen molts diners (qui són els qui guanyen molts diners) i ara, que una  solució és eliminar regidors i regidores dels ajuntaments.

Hi ha algú que no s’adona que això significa menys representativitat, més centralisme, més bipartidisme i menys democràcia?

Si deixen els ajuntaments buits de contingut, on anirà la ciutadania a reclamar, a informar-se, a sol·licitar quelcom? L’ajuntament és l’administració més propera, capaç de donar resposta el més ràpid possible; si això no és així, si està tot centralitzat a les diputacions, difícilment millorarà res.

Quin serà el següent pas, que ja es va fent sentir, la desaparició de la Generalitat? Sembla que hem de tornar a l’España UNA, GRANDE Y LIBRE

Els propers dies, llegint detingudament el BOE on hi ha el Decret Llei 20/2012 d’estabilitat pressupostària i mesures econòmiques, espero que tothom sigui capaç d’adonar-se fins a quin punt, pas a pas, la democràcia està en risc i ens apropem a un govern dictatorial.

La gent sortirà al carrer?????

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s