Menjar de tot

M’encanta viatjar a qualsevol lloc del món i no tinc massa problemes per menjar el que hi hagi. Malgrat estiguis 15 o 20 dies fora de casa, si el menjar no t’agrada massa doncs en menges menys i ja està.

He estat a països on he menjat molt bé i a molt bon preu, mentre en d’altres qualsevol cosa resultava força cara. Menjars molt sossos, com bullits i d’altres on he menjat coses tan picants que m’he passat tot el temps plorant. He estat a llocs on no sé ben bé què menjava i preferia no preguntar-ho i a d’altres on m’ha estat impossible fer més d’un mos.  Hi ha zones on la varietat no existeix i et passes els dies menjant arròs i patates perquè és el millor que et poden oferir.

Però, és clar, quan vas a EEUU tens la possibilitat de menjar qualsevol cosa perquè existeix una varietat tan impressionant que de vegades t’atabala. Es pot tastar el menjar de totes les cultures.

Està clar que també hi ha totes les varietats de preus; però, en general, és possible menjar bé sense gastar-se massa; tot i que s’ha de vigilar perquè el més barat sempre acaba sent el més greixós i poc sa.

Aquest és un anunci d’un restaurant que si et menges la més gran, te la regalen.

Al llarg dels dies he anat passant per restaurants amb menjar italià, xinès, mexicà, indi, grec… i a tots ells he mirat de menjar amanides, peix o carn a la planxa, fugint una mica dels fregits, arrebossats, etc. però, per una banda, no sempre ha estat possible i, per l’altra, també havia de menjar tot allò que és “fast food” típicament USA, com una bona hamburguesa, amb els aros de ceba fregida i el “pepinillo” avinagrat.

De fet, els aros de ceba estan riquíssims i val la pena demanar-ne en més d’una ocasió i a diferents llocs.

Sempre és fàcil trobar un lloc on menjar una pizza o algun plat de pasta i també, pel fet de ser Califòrnia, molts restaurants mexicans on poder menjar guacamole amb nachos o bé alguna amanida o sopa típica; tot i que s’ha d’anar en compte perquè si no ho preguntes pots trobar-te que és un pèl picant, perquè a la cuina mexinaca hi tenen costum de posar-ne.  Tenen el costum també de posar-hi cilantro, com si fos julivert; però a mi no m’agrada gens perquè trobo que és massa saborós i es nota molt, de manera que no et deixa assaborir el gust propi de cada menjar; acaba que tot fa el mateix gust a cilantro.

A veure si demà explico les aventures que ens van passar amb el menjar i amb el veure!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s