Tothom es queixa!!!!

Cada dia és un col·lectiu diferent o tots alhora però el cert que que cada cop hi ha més gent enfadada; el que passa és que cada sector es queixa del què li afecta a ell, fent accions de manera aïllada, sense adonar-se que tot ens afecta a tothom i que, en tot cas, allò pel que es lluita o es defensa, s’hauria de reivindicar per tothom.

Per una banda els degans i magistrats que estan en contra de la nova llei que ha convertit la justícia en un privilegi per a qui la pugui pagar, ja que les taxes augmenten de tal manera que es pot donar el fet que hagis de pagar més diners per recórrer una multa que el valor de la pròpia multa.

justicia

Els taxis han fet accions aquesta setmana passada a l’aeroport del Prat perquè estaven en contra d’uns nous torns d’horaris. Sembla que finalment tot ha quedat com estava i tampoc s’ha resolt la situació i problemàtica que hi ha en aquest sector.

Segueixen les queixes de les retallades en Educació i tot el què està comportant de dificultats als centres educatius públics de primària i secundària quan s’han reduït plantilles, no es substitueixen les baixes, augmenten les ràtios…. Entre moltes altres accions, a Barcelona ha sorgit la Plataforma03 que estan recollint signatures en defensa de les Escoles Bressol Municipals que l’alcalde Trias vol privatitzar i a la nostra ciutat s’ha constituït l’Assemblea de la Comunitat Educativa de Sant Joan Despí que ja ha començat a organitzar alguns actes en defensa de l’Escola Pública i també està participant en altres accions que es fan a Sant Joan

Igualment, les retallades en sanitat han generat moltes queixes i mobilitzacions per part de la ciutadania. Ara, s’han concentrar en diferents hospitals, com el cas de la @tancadabroggi, que s’inicia per part del equips sanitaris però que realment té repercussió perquè hi ha molt de suport ciutadà. Fins i tot les farmàcies han aturat la seva activitat, una cosa impensable anys enrera, perquè no cobren allò que l’administració els hi deu i, a més, les converteix en oficines recaptadores d’impostos.

hipotecaLa Plataforma de les persones afectades per la hipoteca segueix recollint signatures i pensen que podran arribar a un milió quan les presentin al Congrés. Mentrestant, fins i tot els sindicats de la policia, estan reivindicant el dret a negar-se a fer un desnonament, considerant que és un dels pitjors serveis que han de desenvolupar.

Només estem a dia 13 de gener i encara no en som prou conscients, però ja veurem què passa quan comencem a rebre els rebuts de l’aigua i de la llum amb la pujada espectacular després de la privatització de l’ATLL, que ja veurem com queda de tan malament com han fet la concesió.

Què passaria si totes les persones afectades per tots aquests motius sortíssim a la vegada al carrer?

Anuncis

2 thoughts on “Tothom es queixa!!!!

  1. Sens dubte estem en un any de grans mobilitzacions! En quan s’aprovin els pressupostos de la gene i l’estat central la cosa es mutiplicará. Esperem que siguem capaços de galvanitzar les lluites i que aquestes no derivin en un mer exercici d’antipolítica nihilista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s