Portes obertes al Centre Obert

Dimecres al vespre es va fer la Jornada de Portes Obertes al Centre Obert de Fusteria per poder explicar tot el projecte a les famílies dels noies i les noies que assisteixen.

És la manera de que els pares i les  mares puguin veure què s’està fent i com ocupen el temps; tan els del grup AVANÇA, coordinat amb els centres educatius de secundària, com els de TEMPS LLIURE.

El Centre Obert, amb més de 25 anys d’història (1985), s’ha anat adaptant als diferents temps, als canvis de les lleis d’educació i, sobretot, a les necessitats de joves de la nostra ciutat que han tingut dificultats, per diferents circumstàncies, en seguir els ensenyaments reglats.

Com els hi deia a les famílies en la meva intervenció: “Sovint als centres educatius els nois i les noies s’han d’adaptar a l’educació i el que es fa al Centre Obert és adaptar l’educació als nois i les noies”

Crec que totes les famílies van marxar contentes i orgulloses de la feina que els seus fills i filles estan fent. Segur que al juny, quan es faci l’exposició de final de curs, encara se’n sentiran més!!!

exposicio_fusteria_noticia_peq

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s