Fes el salt a Som Energia

Ahir al vespre, un company va fer una xerrada de Som Energia al local d’ICV. De fet va ser un taller explicatiu de què és, quina finalitat té aquesta cooperativa i com fer-se soci o sòcia.

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=fc5742afa9&view=att&th=13ed2e70c7745376&attid=0.1&disp=thd&realattid=1435854960956801024-1&zwEl què preteníem amb el taller era convèncer a més gent dels beneficis d’aquesta proposta i com és molt fàcil el procés.

Així, les persones assistents van poder preguntar tots els dubtes, des de les coses més simples a aquelles més complicades:  He de canviar el comptador? És més barata o més cara la factura de la llum? Quan m’apunti estaré dies sense llum? L’energia m’arriba per un lloc diferent i s’ha de fer una altra instal·lació? Com sé que l’energia que m’arriba és “energia neta”?

Jo ja fa temps que en sóc sòcia i pago més a gust el rebut de la llum per vàries raons: 1) Els meus diners no van a FECSA, a ENDESA, aIBERDROLA ni a cap d’aquestes empreses que s’estan forrant i que tenen el monopoli, a més de pagar grans sous a “personatges” diversos 2) Sé que la cooperativa no té ànim de lucre, la qual cosa significa que tots els guanys es reinverteixen, amb el que significa de més investigació, més llocs de treball 3) Tota l’energia que es genera prové de projectes de generació d’energia renovable a través de plaques fotovoltàiques

En definitiva FES EL SALT i passa’t a SOM ENERGIA, a veure si cada cop en som més i fem saltar aquests monopolis.

Espero que a Sant Joan Despí augmenti el nombre de persones associades després de la nostra xerrada. Ara m’apuntaré a la Plataforma Som Energia per estar assabentada de més coses.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s