Procés Constituent a Sant Joan Despí

Ahir al vespre es va fer la presentació “oficial” de l’Assemblea del Procés Constituent a Sant Joan Despí, tot i que ja s’han fet reunions anteriors a diferents espais i barris.

Hi havia una setantena de persones a la Plaça de la Sardana. Algunes de les que normalment jo veig que participen en associacions o en activitats de caire reivindicatiu i d’altres que no coneixia.

images

No estic fil per randa d’acord amb tot el què es va dir, però certament qui va voler saber què és el Procés Constituent -que compta ja amb més de 43.000 adhesions-, què es pretén aconseguir amb un procés constituent i de quina manera es farà, va tenir la possibilitat d’assabentar-se bé perquè la presentació va ser molt clara i didàctica.

La pregunta és: Quanta gent està disposada a debatre, a proposar, a elaborar…. tot allò que haurà de servir per ser una opció capaç d’aglutinar al 99% i canviar-ho tot?

Ho anirem veient en els propers mesos si realment és una proposta suficientment il·lusionant i engrescadora. O potser és que la gent només s’apunta a les activitats “folcklòriques”, divertides, que surten a la tele, que tenen molt d’impacte mediàtic -que és important- però que els manca compromís de treball diari.

A partir d’ara a Sant Joan Despí tothom es pot conèixer i participar a través de qualsevol mitjà perquè hi ha un bloc: http://procesconstituentsjd.wordpress.com/ twitter: @PCconstituentSJD i també a facebook Procés Constituent Sant Joan Despí

Aniran apareixent les convocatòries i també les actes amb allò que s’hagi parlat i acordat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s