Som el 99%

Crec  en la democràcia com a forma de organitzar la societat.

Crec en els partits polítics entesos com una agrupació de persones que comparteixen uns ideals , un somni per transformar la societat i treballen per fer-ho realitat, no sempre a gust de tothom.

Crec en el sistema parlamentari on les persones representants de la ciutadania,  sorgides de les votacions lliures, poden governar per dur a terme aquesta transformació, seguint la voluntat de qui va dipositar la seva confiança perquè així fos.

Fins aquí tot està clar. Però què passa quan qui ha de governar ho fa d’esquena i en contra de la ciutadania? En contra de l’opinió del 99%

O és que els milers de treballadors i treballadores que van votar al PSOE els hi va semblar bé que iniciés una Reforma Laboral o pactés amb els PP per modificar la Constitució i prioritzar els bancs per sobre de les persones?

O és que els milers i milers de persones que van donar la majoria absoluta al PP estan d’acord amb tots els Reials Decrets que han anat retallant sanitat, educació, dependència, drets laborals, drets de les dones, …?

O és que aquelles persones que van votar a CiU han estat d’acord amb l’euro per recepta, l’augment de les taxes universitàries, el tancament de Centres d’Atenció Primària, la privatització de l’aigua…?

Doncs això és el que està passant. Els governs estan actuant en contra de la gent, no estan respectant el que opina la ciutadania, el què vol el 99% i, ahir es va veure clarament en les manifestacions de Les Illes.

El PP, sol, governant amb majoria absoluta, sense cap altre grup en el Parlament Balear, aprova la llei del Trilingüísme passant per sobre de l’opinió de docents i de famílies.

todoportada-manifestacio

Amb imatges com aquesta i moltes altres que han aparegut a la premsa i que han corregut per la xarxa, es fa evident que el govern del PP s’ha de desdir del què ha fet si realment vol ser la representació de la ciutadania.

Certament té la legitimitat de les votacions, però amb les decisions que ha pres manté aquesta legitimitat?

Som el 99%, hem de poder canviar-ho tot, el carrer és un bon lloc, però les urnes decideixen i les majories absolutes es converteixen en absolutistes.

Tindrà tothom memòria??????

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s