Laud’Ars 30 anys

L’orquestra LAUD’ARS ha celebrat avui el seu 30 aniversari amb un concert al Centre Cultural Mercè Rodoreda.

laud

Un concert molt entretingut i variat perquè han participat diferents grups:

En primer lloc ha intervingut Laud’Ars amb tres peces que han servit de benvinguda a l’acte i de record a les persones que van iniciar fa 30 anys aquesta entitat, algunes de les quals encara hi són i d’altres que, malauradament ja no.

Ha seguit l’Agrupació Musical PLECTUM GARROSA de Sant Vicenç dels Horts, que és un grup petit, format només per homes, que es va formar només fa 4 anys. M’ha agradat molt la peça que han interpretat en segon lloc  (La plage de J. Van Wetteer) per l’acompanyament amb bongos.

Després l’Escola de Música ENRIC GRANADOS, que jo ja he sentit altres vegades quan ha col.laborat amb alguna entitat o bé en concerts de Nadal. Aquest cop hi havia un grup de noies i noi que tocaven la flauta travessera i després alguns pares i mares que tocaven diferents instruments (violí, saxo, trompeta..)

El darrer grup en intervenir ha estat ARS TUNAE, que incorpora als instruments propis d’una orquestra de corda amb guitarres, mandolines i llaüts, la interpretació de peces cantades. He gaudit molt amb “La vida es bella” de N.Piovani

Per acabar han interpretat dues peces conjuntament i ha esta una meravella que tot el públic assistent ha agraït amb forts aplaudiments.

Avui, que el concert es feia a les 12 del migdia, he trobat a faltar famílies amb canalla perquè realment era un concert prou variat perquè pogués agradar a gent de tota edat.

En el nostre país la cultura musical està molt llunys de la resta de països d’Europa, i el fet de portar als infants als concerts instrumentals és encara una pràctica poc estesa.

Moltes felicitats a Laud’Ars per aquests 30 anys i tots els meus desitjos de que aconsegueixin molts èxits.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s