Ajuts de menjador a Sant Joan Despí

El 24 de setembre, demà farà un mes, ja expressava la meva preocupació per la situació de les beques de menjador. Aquest dilluns he assistit a la Roda de Premsa que es va fer al Consell Comarcal on el Conseller d’Educació va exposar les necessitats de la nostra comarca. Notícia que s’ha fet ressò en molts diaris digitals, ràdios, etc.

IMG_6502

La realitat de la nostra ciutat és similar a la de la resta de municipis de la nostra comarca i amb les dades que ens ha facilitat el Consell Comarcal, en aquests moments, de les 393 s0l.licituds de beques de menjador que hem rebut, només tenim aprovades 194 (no arriba al 50%), que són els infants que tenen 12 punts o més en el barem, algunes fins a 16 punts.

La Generalitat dónarà 3,10 € per dia i infant, tot i que el menjar val 6,20€, amb la qual cosa assumeix la meitat sense tenir en compte que la família que està en aquests condicions, amb rendes inferiors als 2.000 euros anuals, no poden assumir el pagament de l’altra meitat.

Des del Departament d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, igual com hem fet altres anys, intentarem cobrir les situacions més greus perquè hem tingut sempre la voluntat de poder garantir a tots els infants de la nostra ciutat un àpat diari; però està clar que la Generalitat ha d’assumir els compromisos que va adquirir amb el Parlament, el passat 3 de juliol, de garantir una partida pressupostària oberta per donar totes les beques de menjador necessàries i donar cobertura als ajuntaments per fer-ne front http://www.youtube.com/watch?v=5iNNQzHPCbA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s