4.004 tuits

M’agraden els números cap i cua i per això he volgut escriure aquesta entrada al blog.

tt

Poca broma 4.004 tuits!!! Sembla mentida però si ajuntés tots els tuits que he fet i els que he retuitejat des del gener del 2011, podria escriure una bona història.

Una història que estaria farcida de notícies sobre les mobilitzacions a les que he participat en contra de les retallades en sanitat, en educació, en la llei de la dependència; defensant els serveis públics.

Una història que recull les moltes activitats en les que he participat a la nostra ciutat, ja sigui com a regidora o com a ciutadana (actes de dones, actes culturals i esportius, de concerts o de teatre, de Festa Major …); per tant, una mica de la història de Sant Joan Despí.

Evidentment, molts tuits relacionats amb ICV, tan a nivell local, com comarcal, com nacional. Són un conjunt d’actes, d’accions, d’idees, opinions de dirigents o de companys i companyes del partit, d’intervencions institucionals, que tenen a veure amb el dia a dia del treball que Iniciativa fa al carrer i a les institucions.

Una història que mostra clarament la meva posició en tot allò que passa al món, el meu posicionament en front del racisme, de la homofòbia, de la violència contra les dones, de la corrupció, dels paradisos fiscals, …. En definitiva que explica els meus valors i del que defenso.

Últimament també poso al twitter l’enllaç del que escric al blog, però realment “ser digital” comporta dedicació i no sempre és fàcil trobar el moment de fer un tuit. A més, sempre has de tenir el mòbil, la tablet o l’ordinador a punt i no sempre això és possible.

Apa cap els 5.000!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s