Gràcies, gràcies, gràcies

Ara acabo de veure que la meva darrera entrada al bloc va ser el dia 1 de febrer, quan es va presentar la nova cap de llista d’ICV per a les eleccions municipals i era el moment en què molta gent va saber que jo no em presentaria.

D’això fa pràcticament 6 mesos, com passa el temps!!!. Mig any intens on han passat moltes, moltes coses.

Entre el febrer i el 24 de maig va ser un no parar treballant moltíssim per estar abm la ciutadania, recollint demandes, propostes pel programa, donant a conèixer els nostres objectius…. En definitiva tot allò que comporten unes eleccions municipals.

Tot això, evidentment, compartit amb la meva tasca quotidiana com a Regidora d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, amb la commemoració del 8 de març i totes les activitats que comporta i les responsabilitats de Serveis Socials i del Grup Municipal.

Semblava que a partir del maig podria començar a escriure totes les noves coses que també m’anaven passant al reincorporar-me al meu lloc de treball a l’Institut Jaume Salvador i Pedrol, a partir del 8 de juny, que semblava que podria tenir més temps.

Però no, tampoc va ser possible reiniciar la meva activitat blocaire. Havia de passar un fet “més gros” i ha estat la festa sorpresa que m’ha preparat la gent d’Iniciativa, que es van currar tota una feinada (video, convocatòria, fotos, organització menjar…….)

    grup

Això va ser el divendres dia 17, ja fa deu dies, però fins ara no he pogut posar-me a escriure. Primer perquè vaig estar un parell de dies en estat de shock i cada vegada que pensava el que volia dir em feia un fart de plorar i, segon, perquè volia trobar el moment de seure i donar les gràcies a tothom.

entradaA l’entrada ja em vaig quedar una peça en veure tantíssima gent, de les associacions veïnals, de les entitats de serveis socials i de les associacions de les dones. La companya del Partit Socialista. Companys i companyes de d’Esquerra Unida i Alternativa. Amics i amigues que em va fer moltíssima il·lusió de veure. No cal dir que, especialment, poder gaudir de la presència del meu pare i la meva mare a un acte com aquest em fa doblement feliç perquè és un privilegi poder tenir-los a tots dos i compartir aquest moment amb ells.

abraçadaTambé hi era la meva neboda i clar, la meva filla gravada, però és com si hagués estat allà amb mi, ja que en aquests darrers anys és la manera com la veig sempre. Quina emoció les seves paraules!!!

Em va fer molt feliç que gent d’ICV de la comarca s’afegís, des de Cornellà, de Martorell, d’Abrera, sabent la dificultat del les dates, un divendres al vespre del mes de juliol. Gràcies a la Candela, alcaldessa de Castelldefels i en Josep diputat al Congrés a Madrid.

amb candelaEncara no he tingut ocasió d’estrenar tots els regals: anell, arrecandes, collarets, mocadors i plantes i flors que guarneixen casa meva. Moltes gràcies!!!!

donesFoto amb les dones, em penso que ja havia marxat alguna, moltes d’elles Dones amb Iniciativa, com no podia ser d’una altra manera.

I un brindis per vosaltres, per a totes i cadascuna de les persones que van acompanyar-me i van transmetre’m la seva estimació, i per totes aquelles que sé que no van poder fer-ho personalment. No es pot comparar amb res aquests moments de felicitat. “Plego” amb la satisfacció de la feina feta però sobretot m’heu omplert d’amor.

brindis Gràcies i mil vegades gràcies!!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s